وي پس از طي حدود ۵۰۰ کيلومتر از اين مسير روز يکشنبه وارد شاهرود شد و مورد استقبال کارکنان اداره ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري اين شهرستان قرار گرفت .
لازم به ذکر است؛ سعيدي روز هفتم آبان ماه سفر ۶۰ روزه خود را با دوچرخه، با پيام صلح، دوستي و عرفان مولانا از مشهد آغاز کرده و قرار است از يکصد شهري که مولانا در ۱۴سالگي به آنها سفر کرده بگذرد.
وي پس از ورود به شاهرود گفت : اعضاي اين تور هشت نفر هستند که با همکاري سازمان ميراث فرهنگي همزمان از اقصي نقاط ايران حرکت کرده و در تهران به همديگر ميپيوندند.
سعيدي افزود: اين گروه همچنين در مسير سفر خود ۸۰۰ درخت به نشانه صلح، دوستي و عرفان خواهند کاشت و در پايان اين سفر در روز دهم دسامبر در جشنواره مولانا در دانشگاه قونيه شرکت خواهند کرد.
بنابراين گزارش؛ اين پيامرسان عرفان، دليل اين حرکت فرهنگي خود را اعتراض به اقداماتي که براي جدا کردن مولانا ، شمس تبريزي و شيخ ابوالحسن خرقاني از ايران و فرهنگ فارسي و منتصب کردن آن به ديگر کشورها صورت گرفته، بيان کرد.
مولانا مسير حرکت اين دوچرخهسوار از بلخ تا قونيه را در سال ۷۸۶ و به مدت سه سال پيمود و در طول اين مسير به خدمت عرفا و بزرگان هم عصر خود از جمله شيخ خرقان و عطار رسيده بود.
اين گزارش حاکي است؛ سعيدي صبح امروز براي اداي احترام به عرفاي بزرگ شهرستان شاهرود و کاشتن يک اصله نهال عازم زيارت آرامگاه بايزيد بسطامي و شيخ ابوالحسن خرقاني شد.
مولانا جلال الدين محمد بلخي عارف بزرگ قرن هفتم هجري ، در دفتر چهارم مثنوي ، نظريه و گفتار شيخ ابوالحسن خرقاني را درباره پيش بيني جزئيات وجود و ظهور خود توسط بايزيد بسطامي سروده است.
117
انتهای پیام/